⛳️⛳️⛳️
Україна стала однією з найбільш замінованих країн у світі.
Війна рф проти нашої країни триває. Щодня у небезпеці життя мільйонів українців.
Тому одним з пріоритетних напрямків нашої роботи ми обрали протимінну діяльність.
Ми прагнемо проінформувати дітей та дорослих про небезпеку, пов’язану з мінами та вибухонебезпечними предметами. Щоб якомога більше людей були обізнаними про ризики від мін та вибухонебезпечними залишками війни та мотивувати їх до свідомої поведінки.
З цією метою створили проєкт “STOP MINES”.

У рамках цього проєкту наші сертифіковані фахівці уже об’їздили понад 11 локацій в Україні та охопили близько 10 000 дитячого і дорослого населення у містечках, селах та селищах.
У інформаційній кампанії акцентуємо увагу на основних правилах безпеки:
⚠️НЕ ЧІПАЙ!;
⚠️НЕ ПІДХОДЬ!;
⚠️ПОВІДОМ СЛУЖБУ ПОРЯТУНКУ 101!
Проводимо інформаційно-роз’яснювальні бесіди з людьми. У місцях зустрічей розміщуємо стенди, на яких зображено види мін та правила мінної безпеки.

Важливо, щоб кожен знав, порядок дій, коли побачив вибухонебезпечний предмет, та мав уявлення про те, як він виглядає, для того, щоб врятувати своє життя.

Наш проєкт “STOP MINES” розрахований на тривалий час. Ми націлені на результат – захистити життя людей шляхом їх інформування про мінну небезпеку.
Тільки разом ми допоможемо!

Наповнюємо цей день радісною новиною. Завершено збір коштів для Кіри!
Спільними зусиллями ми зібрали для дівчинки 25 900 грн за дуже короткий термін.
Тепер Кіра зможе пройти курс реабілітації у медичному центрі «Space Clinic» у Харкові.
Безмежно вдячні усім і кожному за благодійні внески та активні репости!
Щиро віримо, що наша підтримка допоможе Кірі розвиватись та здійснити її мрію.
💙💛Разом ми допоможемо!💙💛
Просимо підтримати наш проєкт допомоги 5-річному Матвійчику за посиланням

5-річний Матвійчик терміново потребує допомоги. На долю хлопчика випало багато випробувань. Він народився передчасно, пережив зупинку дихання, провів у реанімації початок свого життя. Його діагноз: віддалені наслідки гіпоксично-ішемічного ураження головного мозку в перинатальному періоді, лікворна дисцикуляція, сенсомоторна алалія, гіпоталамічна дисфункція з нейросудинними порушеннями, епісиндром з рідкими генералізованими нападами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хлопчик відстає від однолітків у розвитку, але після курсів лікування в Матвія є і позитивні зміни. Він почав краще триматися під час ходьби і навіть переступати через пороги. Хоча діагнози хлопчика даються в знаки, на обличчі дитини завжди є усмішка.

Матвій ходить, грається іграшками, полюбляє гойдатися на гойдалці. Після останнього курсу реабілітації у нього покращилося розуміння, він став активнішим. Хлопчик не говорить, але якщо йому щось потрібно, то він бере за руку маму і веде її за собою, показуючи, що йому потрібно. Періодично у дитини виникають епілептичні напади, які призупиняють його розвиток.

Тому для полегшення стану та подальшого розвитку Матвійчику потрібна регулярна реабілітація та проходження медикаментозних курсів.

Допоможімо Матвію пройти життєво важливий курс реабілітації, який подарує йому нові досягнення у розвитку!

Кіра – жвава і непосидюча дівчинка. У 3-річному віці їй діагностували дитячий аутизм. Відтоді батьки розпочали шлях реабілітації дівчинки. Співпраця з корекційними педагогами є дуже важливою для дівчинки, адже саме вони надають їй необхідну підтримку та допомагають розвивати соціальні навички та регулювати емоційний стан.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після майже 4-х років зусиль батьки радіють навіть маленьким успіхам донечки. Прогрес відбувається повільно, але неухильно.

Кіра спілкується звуками та невербальними сигналами. Дівчинка засвоїла два алфавіти, вміє рахувати до 100, складає речення з літер на картках. Завдяки корекційно-розвивальним заняттям вона навчається контролювати свою нервову систему. Цей довгий шлях вимагає багато наполегливості, але всі отримані результати варті тих зусиль.

Найближчим часом Кірі потрібно пройти черговий і надзвичайно важливий курс реабілітації у “Space clinic” у Харкові. Вартість курсу становить 25 900 грн. На жаль, батьки не мають змоги самостійно оплатити реабілітаційний курс для Кіри.

Спільними зусиллями ми можемо допомогти маленькій красуні та подарувати їй можливість спілкуватися та розвиватися!

За 3 тижні ми зібрали всю суму коштів для 4-річного Владика – 26 800 грн. Тепер він поїде на дуже потрібну йому реабілітацію.
Щиро віримо, що після цього курсу реабілітації хлопчик нарешті скаже довгоочікуване слово «мама».
Друзі, ви просто мега круті. Дякуємо кожному за активну участь у зборі коштів!
Підтримуйте й інші наші проєкти, які ми будемо публікувати.
💙Разом – ми потужна сила! Разом ми допоможемо!💛

Маленький Владик – життєрадісний, сміливий та творчий хлопчик-переселенець із Херсону, який у свої 4 роки мріє говорити та контактувати зі світом.

 

 

 

 

 

 

 

 

У 3-річному віці йому встановили діагноз: РАС (розлади аутичного спектра), затримка психомовленнєвого розвитку з розладами комунікації, гіперактивність та відсутність концентрації уваги. У Києві фахівці виявили супутнє захворювання – нерозбіжну косоокість.

Владик народився здоровим хлопчиком. Хвороба почала проявлятися поступово. У 1,5 року загальмувався розвиток дитини і зникло майже все мовлення. Достеменно встановити причину такої затримки розвитку лікарі не можуть. За результатами МРТ, у дитини незавершена мієлінізація мозку.

Зараз дитина не реагує на ім’я, майже не розуміє зверненого до неї мовлення, у Владика відсутній вказівний жест, він може крутитися довкола себе, не відповідати на жодне запитання та має проблеми із самообслуговуванням. Хлопчик дуже полюбляє гратися, але не реагує на інших дітей. Він із захопленням малює фарбами та олівцями, але, на жаль, його уваги надовго не вистачає.

Мама Владика консультувалася з неврологом, психіатром, психологом та логопедом. Вони порекомендували проходити постійні заняття з фахівцями у центрі фізичної реабілітації “Крок за Кроком”. Вартість такої реабілітації 26 800 грн. Мама хлопчика не має змоги самостійно знайти такі кошти, тому благає всіх небайдужих допомогти зібрати необхідну суму на реабілітацію сина. Вона допоможе Владику почати самостійно розмовляти, концентрувати увагу, розрізняти кольори та посміхатися.

Мама хлопчика щиро вірить у те, що спеціалісти реабілітаційного центру допоможуть її сину, і він нарешті зможе сказати довгоочікуване слово “мама” та реагувати на навколишній світ.

Допоможімо маленькому Владику заговорити та жити, як усі!

Друзі, маємо гарну новину!
Ми дуже вдячні American Chamber of Commerce in Ukraine за довіру до нашого фонду. Це мотивує та надихає наполегливо працювати ще більше!
Продовжуємо допомагати переселенцям, дітям з інвалідністю, багатодітним малозабезпеченим родинам, медичним, соціальним та іншим закладам в Україні.
Завжди готові до співпраці з міжнародними та українськими організаціями.
💙💛Разом ми допоможемо💙💛

Друзі! З вашою допомогою ми зібрали необхідну суму коштів на реабілітацію 11-річного Мар’яна Кашуби з Львівської області.
У хлопчика дитячий аутизм важкої форми.
Завдяки нашій спільній допомозі Мар’ян зможе пройти дуже важливий для нього курс реабілітації
Разом ми допоможемо!
Просимо підтримувати й інші наші проєкти збору коштів на лікування діток, які доступні за посиланням

Ділимось гарними новинами!
Спільними зусиллями нам вдалось зібрати кошти на операцію дівчинки Шутько Марії, у якої важка форма захворювання хребта. Діагноз Маші — це найважче захворювання порушення постави. Викривлення хребта, які зовсім непомітні до періоду статевого дозрівання і посиленого росту. Чим вищий ступінь сколіозу, тим серйозніші зміни у хребті й відповідно, наслідки в усьому організмі. Біль у тілі при русі та неможливість активного способу життя, зменшення кровопостачання легенів, шлунку, мозку.
Разом з вами ми змогли зібрати 150 тис грн і дівчинці вже провели операцію. Цим вкотре довели, що разом ми – потужна сила, яка здатна здолати будь-які перешкоди.
Друзі, підтримуйте й інші наші проєкти збору коштів на лікування діток за посиланням

Друзі, ділимось чудовою новиною. Максим Марчак відправляється на реабілітацію у “Відпочинково-оздоровчий комплекс “ВЕРНИГОРА” вже у червні! Бо завдяки вашій небайдужості ми змогли зібрати необхідну суму у розмірі 174 780.00 грн. 

З самого народження Максим має діагноз ДЦП, це страшна хвороба, яка не дає Максиму нормально ходити, рівно сидіти, тримати ложку в руках і самостійно робити речі, які для інших здавалися б елементарними. Попри всі труднощі Максим з успіхом бореться з підступною хворобою. Це вже 4 проєкт для допомоги Максиму, який ми разом з вами змогли закрити. Впевнені, Максим вже скоро порадує нас новими успіхами, адже з кожним курсом реабілітації є вагомі покращення.

Дякуємо кожному, хто долучився до збору. Спасибі, що не залишаєтесь осторонь та допомагаєте дітям!

Ми піклуємось про долю кожного, хто до нас звернувся по допомогу